A könyvelőjét mindenki más-más szempontok alapján választja meg. Ez egy igazán bizalmi feladat, hiszen egy élet munkája is múlhat azon, hogy mennyire megbízható és pontos a választott könyvelő. Vannak alapvető tulajdonságok, amik mellett nem szabad elmenni. Ezek a naprakészség, a precizitás, valamint az ad-hoc jellegű segítségnyújtás.

Amiben én hiszek, az a folyamatos kommunikáció. Elsődleges feladatomnak érzem, hogy minden ügyfelemmel megtaláljam a megfelelő kommunikációs lehetőségeket, ezáltal sokkal sikeresebben és gördülékenyebben megy a közös munka. Ez történhet személyesen, telefonon vagy akár online formában is. A kommunikáció nem csak akkor történik, ha az ügyfél valamilyen kérdés által igényt tart rá, hanem mi is rendszeresen tájékoztatjuk az ügyfelet a vállalkozását érintő adatokról, folyamatokról.

Cégvezetőként számomra is az a legfontosabb, hogy tudom, a vállalkozásom jó kezekben van, és naprakész információkkal rendelkezem. Hosszú évek tapasztalatai után pontosan tudom, hogy mi az, ami elvárható. Egyik kulcsfontosságú előnyöm, hogy jól ismerem az ügyfeleimet, a vállalkozásukat. Ez lehetővé teszi az együtt gondolkodást, hogy bármilyen gazdasági vagy pénzügyi kérdésben segítséget tudjak nyújtani. Szívesen veszek részt a vállalkozás életében úgy, mint külsős pénzügyi, vagy gazdasági vezető, aki segít meghozni a cég számára legoptimálisabb döntéseket.

Összességében azt mondanám, hogy nálunk a kommunikáció a lehető legmagasabb fokon pörög. Ebben hiszünk, ebben látjuk azt, hogy az általunk könyvelt vállalkozások sikeresek, „bakiktól” mentesek.