Skip to main content Skip to search

Bemutatkozás

Kozma Adrienn vagyok, a Ceeport Consulting Kft. alapítója és ügyvezetője.

Jelenleg már több, mint 20 éves releváns szakmai tapasztalattal a hátam mögött végzem könyvelői és tanácsadói feladataimat, amelyet 2019-ben saját vállalkozásom létrehozásával koronáztam meg.

Több mint könyvelés

Az általam könyvelt cégek vezetői nem csak a papírmunka elvégzését várhatják tőlem, hanem javaslatokat és segítségnyújtást egy hatékonyabb és jól működő vállalat elérése érdekében.

Büszkén mondhatom, hogy több, jelenlegi ügyfelem is problémákkal küszködve került hozzám, amiket sikeresen oldottunk meg együtt. A bizalom, az átfogó szemlélet, és a munkám szeretete az, amit mindenki azonnal érezhet, ha hozzám fordul.

Egyszerű munkavégzés

A modern, fejlett technológia nyújtotta lehetőségeket gyakorlottan használom a munkám során, így közel áll hozzám a felhő alapú munkavégzés. Ez lehetővé teszi, hogy országos szinten könyveljek bárkinek, felesleges papírhasználat nélkül is. Az egyik erősségem a vezetést segítő tanácsadás, amely egyértelműen az egyik legkedveltebb szolgáltatásaim közé tartozik.

Innovatív szemlélet

Legfőbb előnyömnek az innovatív szemléletemet és az átlátási képességemet tartom, amelyet a 20 év alatt eltöltött könyvelői (vezető) pozíciókban szereztem meg. 

Beszéljünk mielőbb. Vegye fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeimen.
Tel.: +36 30 399 7281
kozma.adrienn@ceeportkft.com