Skip to main content Skip to search

Szolgáltatások

Innovatív könyvelés

Már nem a digitalizáció kapujában állunk, hanem évek óta benne vagyunk. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a vállalkozásomban már egy bevált, felhő alapú rendszerben (is) dolgozunk, amely sokkal gyorsabb, hatékonyabb és környezetkímélőbb a hagyományos papír alapú könyvelésnél.

Vezetést segítő tanácsadás

Ez az erősségem, és tapasztalatom szerint ezt kedvelik bennem a legjobban az ügyfeleim. A vállalkozást, és a vállalkozás vezetését segítő tanácsaimmal arra fókuszálok, hogy a cégek számára a legoptimálisabb gazdasági, pénzügyi helyzetet teremtsük meg.

Teljes körű könyvelési szolgáltatások

Minden olyan könyvelési szolgáltatással rendelkezünk, amely elengedhetetlen a vállalkozások mindennapi üzletmenetéhez. Bevallások, beszámolók, jelentések, adótanácsadás, állami adóhatósággal és önkormányzatokkal kapcsolatos ügyintézés, adóhatóság előtti képviselet, írásos tájékoztatók, kontrolling feladatok.

Pénzügyi szolgáltatások

Rendelkezünk olyan pénzügyi szolgáltatás nyújtásával, amelyben megbízást kapunk az ügyféltől, hogy a vállalkozásával kapcsolatos átutalásokat és egyéb pénzügyi folyamatokat elvégezzük, kezeljük. Ez rengeteg időt és energiát vesz el, amit ezáltal a tulajdonos-cégvezető inkább az operatív munkába fektethet be.

Bérszámfejtés

Egy komplex folyamat, amely szolgáltatásunkat szintén ügyfeleink rendelkezésére bocsátunk. Teljes körű bérszámfejtési feladatok, kiegészülve hatósági adatszolgáltatásokkal, társadalombiztosítási ellátásokkal, cafeteria elemek kezelésével, és egyéb munkaügyi feladatokkal, ellenőrzésekkel.

Egyedi tanácsadás

Projekt alapú, egyedi tanácsadásokkal kapcsolatban is bizalommal fordulhatnak hozzánk, legyen szó ingatlanvásárlásról, házépítésről, telephely kialakításáról, vagy céges autó vásárlásáról.

Kiszervezett könyvelés – Outsourcing

Amennyiben az ügyfél igényli szakképzett kollégánk az ügyfél székhelyén, telephelyén végzi el a saját számviteli rendszerében a teljeskörű könyvelést, tanácsadás igényeinek megfelelően.


Beszéljünk mielőbb. Vegye fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeimen.
Tel.: +36 30 399 7281
kozma.adrienn@ceeportkft.com